European-African Report #9: What can Europe learn from South Africa?

Det här avsnittet gästades av Motgifts Magnus Söderman som ersättare för sydafrikanen Marc. Jonas och Magnus samtalar vidare om den sydafrikanska situationen och reflekterar över vad de själva har gjort tidigare för Sydafrika samt vad man också kan göra i framtiden.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det här avsnittet gästades av Motgifts Magnus Söderman som ersättare för sydafrikanen Marc. Jonas och Magnus samtalar vidare om den sydafrikanska situationen och reflekterar över vad de själva har gjort tidigare för Sydafrika samt vad man också kan göra i framtiden.

Om skribenten

Redaktionen

Redaktionen

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp