Ett “tack” och “ajöss” från Sveriges vita män

Kära politiker, feminister, antirasister, invandrare, journalister, transsexuella, icke-binära andravarelser; kort och gott: Kära etablissemang! Det är med viss ånger jag skriver det här men i slutändan är det bäst för oss båda att det blir såhär.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Kära politiker, feminister, antirasister, invandrare, journalister, transsexuella, icke-binära andravarelser; kort och gott: Kära etablissemang! Det är med viss ånger jag skriver det här men i slutändan är det bäst för oss båda att det blir såhär.

Det har varit stormigt mellan oss ett tag och jag är säker på att även du är medveten om det. Även om vi haft våra trevliga stunder så har det blivit ohållbart på sistone. För jag ser helt ärligt inte hur vi ska kunna ta oss ur detta tillsammans, för hur mycket jag än försöker ändra på mig blir du ändå inte nöjd. Vad som än händer, och vad jag än gör, är det alltid mitt fel.

Därför skriver jag nu detta avskedsbrev till dig, Etablissemang.

Det är bäst att vi delar på oss, och eftersom jag vet hur svårt du kommer att få det utan mig är jag villig att göra avkall på saker som egentligen är mina. Angående Sverige så är jag beredd på att avstå från delad vårdnad – jag vet hur mycket du tycker om det och hur du kämpat för att förändra det, och jag står ändå bara i vägen. Jag tar därför bara Lappland och Norrbotten – jag vet ju hur mycket problem du haft med just de delarna så det är lika bra.

Vidare så är det bäst om du bygger en stor mur runt de områdena, gärna bevakade av gränsvakter som hindrar alla från att komma in och umgås med mig. Jag är beredd att bekosta detta själv.

Utöver detta får du behålla alla myndigheter som jag ändå aldrig gillat; jag skapar egna, bekymra dig inte.

Skulle du sedan – mot förmodan – finna element i ditt samhälle som stör dig så är du välkommen att skicka upp alla som kränker dig till mig; barn, kvinna eller man spelar ingen roll.

Jag hoppas de förslag jag lagt fram är acceptabla och på det här viset står jag inte längre i vägen för dig och dina drömmar om mångkultur, HBTQ, flyktingar och godhet.

Jag önskar dig all lycka till i framtiden och min advokat kommer inom kort att skicka papperna.

Ajöss!

P.S Jag tar även med mig flaggan, du är ju ändå så trött på den.

P.P.S Och snuset.

P.P.P.S Och köttet.

Om skribenten

Insändare

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp