Pugilisten, pederasterna och de politiskt korrekta

Tungviktsboxningen domineras sedan länge av vita kämpar, vilket gjort att gammelmedia helt tappat intresse för sporten. När den nya världsmästaren dessutom är politiskt inkorrekt, familjevänlig och invandringskritiker börjar det bli riktigt svårt på redaktionerna.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Tungviktsboxningen domineras sedan länge av vita kämpar, vilket gjort att gammelmedia helt tappat intresse för sporten. När den nya världsmästaren, Tyson Fury, dessutom är politiskt inkorrekt, familjevänlig och invandringskritiker börjar det bli riktigt svårt på redaktionerna.

Vi har fått en ny världsmästare i tungvikt: Tyson Fury, som besegrade Wladimir Klitschko efter gångna 12 ronder.

Bröderna Vitali och Wladimir har totalt dominerat sporten under drygt ett decennium, men det här markerar nog slutet på deras välde; de är födda ´71 respektive ´76. Värdigare representanter kunde den i många avseenden i det förflutna ofta sunkiga sporten inte ha fått: de är intelligenta, välklädda, ser bra ut, uppför sig som gentlemän.

Helt fel som förebilder för den vita ungdomen med andra ord.

Det har under lång tid alltså inte varit svarta, i många fall direkt asociala ghetto-negrer, som varit herrar på täppan, vilket de var under 50 år. Då tappar mainstream-media märkligt nog intresse för sporten. Fråga morsan om hon vet vem Mike Tyson var, det vet hon säkert. De vita svärmorsdrömmarna Vitali och Wladimir däremot – nja, det är inte lika säkert.

Jag växte upp i föreställningen, som aktivt förmedlades av mainstream-media, att negrer var fysiskt överlägsna vita. Boxning och kortdistans-löpning var paradexemplen. Det finns faktiskt ingen annan förklaring till detta plötsliga ointresse annat än att judiskdominerade media haft ett intresse av att lyfta fram negrernas framgångar i ringen, vilket sammanfaller kusligt väl med ”medborgarrättsrörelsen” och den allmänna kulturrevolutionen på 60-talet för att underminera självförtroendet bland vita.

wladimir klitschko
Wladimir Klitschko – Vit boxare som dominerat sporten under lång tid, till antivit medias stora förtret.

Nu är boxningen, nyss den svartaste av sporter, vit igen. Det ”vita hoppet” var ett allmänt begrepp som klistrades vid vita boxare för inte så länge sedan. Hoppet har infriats sedan länge, och det är inte bara bröderna Klitschko, utan t ex även den för några år sedan av svarta gangsters mördade vite sydafrikanen Corrie Sanders och, inte minst, den nye världsmästaren Tyson Fury.

Han är inte bara vit, utan praktiserande katolik, värdekonservativ, invandringskritisk och totalt okänslig för politiskt korrekta påtryckningar.

Fury är ”Irish traveller”. De kallas ibland ”gypsies”, vilket dock inte är detsamma som zigenare/romer som vi tänker på. Det är en distinkt folkgrupp med rötter så långt tillbaks i tiden att deras ursprung är oklart, men det är hursomhelst inhemskt europeiskt, till skillnad från Sveriges tattare, eller resande som det heter på politisk korrektska, hos vilka det zigenska påbråt är tydligt.

Den nomadiska traditionen har de dock gemensamt med zigenarna och även egenskaper som faktiskt är gemensamma för livsdugliga folk (inte bara minoriteter) och som dagens nationellt medvetna måste lära sig något av innan det är helt kört, De har kunnat överleva i åtminstone tusen år eftersom de haft ett kulturellt kitt av djup gruppmedvetenhet, stark familjesammanhållning och traditionella värderingar: livsviktiga saker som t ex judar värdesätter över allt annat men gör sitt bästa för att underminera hos moderna européer.

Men åter till Irish travellers, Tyson Fury och kontroversen kring den nye tungviktsvärldsmästaren: utan att idealisera denna grupp, som förvisso inte är oproblematisk, så är det fortfarande mycket så att pojkarna lär sig boxas (utan handskar) så fort de kan gå och flickorna får i samma ålder börja hjälpa sina mammor, mormödrar och mostrar med hushållsarbetet. Den här mycket säregna kulturen är bl. a porträtterad i filmen Snatch där Brad Pitt gestaltar en bare-knuckle-boxare. De är inte världens mest kultiverade människor, kanske, men de är inte hbt-certifierade och ifrågasätter inte vilka de är, till skillnad från andra européer.

Fury kommer alltså från diametralt motsatt bakgrund jämfört med de flesta vänsterbrackorna i media som nu förfasar sig över att han inte anpassar sig till den politiska korrektheten. I få länder är man normalt så chauvinistisk vad gäller idrott som i Storbritannien och värst är dess sportkommentatorer. Fury är man dock inte stolt över utan istället förs en hetskampanj mot honom eftersom han är förment ”homofob” och har en hemsk syn på kvinnor. Ja, han är t.om polisanmäld för “hatbrott” av en tjusig gammal bög från hemstaden Manchester, vilket lobotomerade pissmedia givetvis hyllar.

Tyson Fury med sina mästerskapsbälten
Tyson Fury med sina mästerskapsbälten

För det första ska sägas att han å ena sidan har en kaxig framtoning och gärna provocerar när han uttalar sig, men de politiskt korrekta hysterikorna har ju ingen humor. Å andra sidan är han en djupt troende katolik, trogen sin fru och ber för sina motståndare före match. Han tackade Gud för sin seger och sa vid presskonferensen efter matchen att han nu som mästare vore nöjd om han kunde förvalta det hälften så bra som Wladimir Klitschko gjort.

Så vad har han gjort för att bli ett hatobjekt för hela det politiskt korrekta etablissemanget?

Det man har hängt upp sig på framför allt är att han sagt att han tror att apokalypsen är nära förestående, eftersom de tre tecknen på att djävulen helt tar över jorden är acceptans av abort, homosexualitet och pedofili och det sistnämnda kommer snart att komma. Det har medvetet misstolkats som att han jämställer homofili och pedofili (det finns givetvis kopplingar där, men det tar vi en annan gång), vilket han uttryckligen förklarat att han inte gör (från ca 1.37 in i sändningen), men det hjälper inte.

En annan hemsk sak han har sagt är att han på på en direkt fråga om Jessica Ennis-Hill, den regerande olympiska mästarinnan i sjukamp, fällt kommentaren att hon såg bra ut i klänning.

I normala fall är det en komplimang och mulatten Ennis-Hill, som mycket gjorts till en skyltdocka för en mångraslig brittisk identitet är överallt i kändisreportage och tevereklam iklädd allt från träningsoverall till högklackat och festblåsor. Nu ska sägas att hon verkar söt och trevlig och vad jag har sett har inte hon uttalat sig om saken, utan det är elaka och korkade satkärringar av alla kön och sexuella och politiska läggningar i PK-media som gjort det å hennes vägnar. I normala sammanhang tas en sådan kommentar som en komplimang till en kvinna, men när det kommer från den här killen ska den kommentaren uppenbarligen förstås som förgriplig.

Tyson Fury med sin fru Paris
Tyson Fury med sin fru Paris

Samtidigt som det i pisspressen avslöjas sådana saker som att han och hans fru inte låg med varandra innan de gift sig (typiskt beteende för en snuskig, sexistisk buse som föraktar kvinnor).

Givetvis är han nominerad till Sportsperson of the Year, den brittiska motsvarigheten till bragdguldet, vilket han i normala fall hade varit självskriven för att få, men redan finns det sådär 150 000 underskrifter på nätet som kräver att han ska strykas för att han är respektlös mot den politiska korrektheten i allmänhet och bögfrälset i synnerhet. Istället för att hyllas för en av de största brittiska idrottsbedrifterna genom tiderna blir Fury fördömd och förtalad i media dygnet runt. För sina åsikters skull.

Fighter som han är så ligger det inte i hans natur att backa, så på frågan om vad han tyckte om kvinnans plats i samhället svarade han för några dagar sedan att hennes plats var ”i köket eller på rygg”. Dumma frågor får dumma svar, men det här är något som pk-media ältar som att det var sagt på fullaste allvar. Om någon tror att den här killen är en kvinnoförtryckare bör de läsa den här intervjun med hans hustru.

Han inte bara förstår även invandringsproblematiken, utan vågar även tala om den:

Let’s face it, we’re letting thousands and thousands of immigrants in DAILY…. but yet we’ve got our own people here living on the streets homeless, they can’t get anything, they can’t get any money, they can’t get help… whats going on? Whats going on Great Britain?! … It’s not so Great when we let our fellow brothers and sisters die on the streets who’ve been born and bred here then we let 50 thousand immigrants in, from wherever they’re from, crying poverty, then they’re gonna blow us up! … I’m big and brave enough to say it how it is, and I will say how it is!

Gud give oss fler förebilder som Fury!

Om skribenten

Jonas De Geer

Jonas De Geer

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp