Lita inte på Moderaterna

Moderaterna vänder kappan efter vinden och ångrar sin förra politik. Är det kanske på sin plats att ge dem en chans till?

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Moderaterna vänder kappan efter vinden och ångrar sin förra politik. Är det kanske på sin plats att ge dem en chans till?

Först ledda man Alliansregeringen i åtta långa år vilka på olika sätt var förödande negativa för Sverige i allmänhet och svenskar i synnerhet. Som kronan på verket stod den arroganta ”ledaren” Fredrik Reinfeldt och sa åt oss att ”öppna våra hjärtan” för främlingsinvasionen innan han tackade för sig och avgick.

Genom överenskommelsen med de gröna marxisterna i Miljöpartiet kunde Moderaterna påbörja den mer än extrema invandring- och flyktingpolitik som sedan kulminerade under 2015. Att planen delvis varit att rasera den svenska välfärden är uppenbart och Annie Lööf (C) har mer eller mindre erkänt det på sistone.

Många tar ut sin ilska på Stefan Löfven för det som nu sker, och visst kan man kräva mer av en statsminister. Men faktum är att de locktoner som spridits från Sverige ingalunda började med honom. Åtta år av Alliansstyre och uppgörelse med Miljöparitet (som fortsatt driva sin politik i regeringsställning med Socialdemokraterna) räckte gott och väl.

Löfven kom till ett bord dukat med smutsigt porslin och skämd mat. Problemet med honom är att istället för att kasta ut eländet och erbjuda gästerna något annat, så har han låtsas som inget och försökt lura i oss att det egentligen är en Nobelmiddag vi är på. Somliga tror fortfarande på det, men de flesta har lämnat bordet i jakt på bättre.

Utanför dörren står då Moderaterna och har dukat upp en buffé av läckerheter. Helt plötsligt skall inflödet till Sverige minskas, krav skall ställas och ersättningar sänkas. Allt det de gjorde under åtta år vid makten var med eftertanke ganska dåligt, till och med att frysa ut Sverigedemokraterna.

Deras flagranta kappvändning är upprörande!

Problemet är att de missnöjda och hungriga gästerna som vandrat ut från Löfvens katastrofala middagsbjudning snabbt ser Moderaternas fint dukade bort och hur det ryker från faten.

Låt er inte luras! Jag kan inte säga annat. Om man under åtta år arbetat för att riva ned välfärden genom en massinvandring som sakta tär på de gemensamma resurserna och sedan lockar med motsatsen året efter man förlorade valet (trots att man också var med i såväl Decemberöverenskommelsen som migrationsuppgörelsen därefter) så är man inte att lita på.

För den intelligenta och intresserade människan är det uppenbart. Speciellt uppenbart är det eftersom man fortfarande ser Centerpartiet, var ledare vid upprepade tillfällen talat om helt öppna gränser, som en del av sin allians.

Nej, använd det där som skvalpar runt innanför skallbenet och ge Moderaterna såväl kalla handen som ett uppsträckt långfinger. Om inte så som tack för de senaste åtta åren!

Om skribenten

Magnus Söderman

Magnus Söderman

En etnisk svensk man som befinner sig mitt i livet; opinionsbildare, författare och radiopratare på Motgift.

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp