ISrael och dess allierade

Varför är Israel tillsynes obekymrade om Isis? Varför inskränker sig Isis aktioner på Gazaremsan till att angripa Hamas? Varför utgör kalifatet i stora drag området som sionisterna ser som sitt Stor-Israel? Frågor som Jonas De Geer svarar på.

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Varför är Israel tillsynes obekymrade om Isis? Varför inskränker sig Isis aktioner på Gazaremsan till att angripa Hamas? Varför utgör kalifatet i stora drag området som sionisterna ser som sitt Stor-Israel? Frågor som Jonas De Geer svarar på.

Det känns lite tjatigt att hela tiden skriva om IS/Isis/Isil/Daesh och västmakternas förmenta mobilisering mot denna både bisarra och bloddränkta Hollywood-jihadistiska entitet. Likväl – en förestående brittisk intervention i det som för några år sedan var Syrien och Irak har dominerat politisk diskussion och nyheter i Storbritannien den senaste veckan.

Premiärminister Cameron förlitar sig på den förljugna, absurda argumentationen att Storbritannien måste försvara sin egen säkerhet genom att gå in och bomba i Syrien, den här gången för att attackera Isil. I samma andetag tjatar han om behovet av regimskifte i landet, att Assad måste avsättas. Det ville han förstås redan för två år sedan, men det stötte på patrull i underhuset. Nu ska väst i stället angripa Assads värsta fiender och göra sig av med honom på samma gång. Är ni med på den logiken?

Ytterligare militära angrepp från västmakterna kommer för det första bara att få motsatt verkan, terrordåd i Storbritannien kommer inte att främst planeras i Raqqa utan i London, Luton, Bradford, Blackburn, Birmingham. För det andra kommer det ju bara att provocera islamister. Lee Rigbys mördare tog knappast order från något mystiskt centralkommando i öknen.

Den här onda dynamiken borde vilken normalbegåvad person som helst kunna greppa, men ändå ska denna vansinniga politik med massinvandring till Europa, mångkulturalism som statsideologi i kombination med såväl kriminella som förödande och kostsamma krig i mellanöstern fortsättas till varje pris.

Efter Afghanistan, Irak och Libyen började även många politiker och militärer i de större västmakterna få nog, så hade Isis inte funnits så … hade det behövt uppfinnas.

Självständiga betraktare med integritet som Ken O´Keefe, Alain Soral (har tyvärr bara den länken på franska) och Br. Nathanael Kapner har talat klarspråk i fråga om att allt pekar på att det är Israel som ligger bakom ISIS, vilket som O´Keefe träffande säger väl i verkligheten står för Israel Secret Intelligence Service, eller som Broder Nathanael Kapner konstaterar är det ”Jews for Jihadists”.

Och ifall någon undrar varför IS/Isis/Isil/Daesh inte är aktiva på Gazaremsan. Det är de – med att angripa Hamas.

Go figure.

En annan mycket viktig aspekt som de ovan nämnda tar upp är att det område där IS fått breda ut sig i grova drag geografiskt motsvarar den gamla sionistiska drömmen om ett Stor-Israel, alltså att IS mycket väl kan vara skapat för att röja väg för ett expansivt sionistiskt imperium i mellanöstern.

Och som vanligt vill judarna helst inte utkämpa sina egna krig. Varför göra det om korkade goyim: amerikaner, britter, fransmän, ryssar kan göra det åt dem? Det gjorde de i Första och Andra världskrigen, vars enda egentliga vinnare i slutändan var sionismen.

Och varför överge ett vinnande koncept?

Etiketter

Om skribenten

Jonas De Geer

Jonas De Geer

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp