Build them up to knock them down

Prime Minister David Cameron, speaking at the opening of the GAVI Alliance immunisations pledging conference in London, June 13 2011
Det har varit frågestund i brittiska underhuset. Jonas De Geer kommenterar spektaklet: "De ljuger bägge systematiskt; det är en grotesk teater de spelar, som vanligt."

Stötta Motgift

 kr. 

Välj din donation

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 kr. 

Det har varit frågestund i brittiska underhuset. Jonas De Geer kommenterar spektaklet: “De ljuger bägge systematiskt; det är en grotesk teater de spelar, som vanligt.”

I skrivande stund ser undertecknad en direktsänd frågestund från underhuset med David Cameron.

Till stor del handlar det om Paris, naturligt nog.

Den nytillträdde Labour-ledaren Jeremy Corbyn, som är, typ, UKs svar på Lars Ohly talar mycket.

De ljuger bägge systematiskt; det är en grotesk teater de spelar, som vanligt. Han och Cameron dunkar varandra i ryggen för att de var på gårdagens vänskapsmatch mellan England och Frankrike på Wembley och sjöng marseljäsen för full hals för att visa sin solidaritet med offren i Paris. Den klassiska engelska nationalarenan var kvällen till ära draperad i Franska revolutionens ”Frihet, Jämlikhet, Broderskap”: alltså samma äckliga frimurardevis som är helig för de krafter som har förstört Europa och försatt oss alla i den här situationen.

De kostymklädda marionetterna i parlamentet hetsar upp sig över ”ISIL”, också känt som ISIS/IS/Daesh (kärt barn har många namn).

Tyst minut i underhuset
Tyst minut i underhuset

Ingen av de högljudda narrarna i brittiska parlamentet erinrar varandra eller någon annan om att det faktiskt var de judestyrda västmakterna, främst USA, men även UK och Frankrike som skapade den här situationen genom den kriminella krigföringen i mellanöstern som pågått för fullt i femton år vid det här laget.

Den katastrofala massinvandringen under drygt ett halvt sekel orkar jag inte ens ta upp, men den är givetvis inte heller oväsentlig i sammanhanget.

Om de och deras israeliska herrar rentav har designat den spektakulärt blodtörstiga ”staten” ska jag inte spekulera i, men det skulle inte förvåna mig.

Missförstå mig inte – jag betvivlar inte att de existerar och är lika vidriga som de gör reklam för sig att vara, men de hade aldrig, aldrig, aldrig kunnat uppstå om det åtminstone inte varit med den amerikansk/israeliska ”unilaterala” Maktens goda minne. Eller rättare sagt får det nog anses belagt att det varit med praktiskt taget direkt stöd.

Alla bör verkligen fråga sig varför dessa blodtörstiga ökenrövare verkar ha så mycket lättare för att rekrytera folk i franska och engelska invandrarförorter än på Västbanken och Gaza-remsan. Eller varför Israel, världens mest paranoida stat (enda konkurrenten i det avseendet är det andra kärnvapenbefästa dårhuset, Nordkorea) egentligen inte bryr sig om denna extremt aggressiva förmenta ”utbrytarstat” i dess omedelbara närhet. Israel och den organiserade judenheten som år ut och år in tjutit efter ett amerikanskt krig mot Iran för att det landet velat skaffa kärnkraft bryr sig alltså inte nämnvärt om det här islamistiska mördarpacket på deras tröskel?

Då är det en hel del som inte stämmer, mina vänner.

Det handlar om att slå två flugor på smällen: omkullkasta de arabnationalistiska nationer judestaten kände sig hotad av och samtidigt öka på invasionen till det traditionellt hatade kristna Europa.

Det finns de som säger att vi inte ska bry oss om konflikterna i mellanöstern.

Det är bara dumt, för europeiska länder var med från början, de är mitt ibland oss och vi är totalt intrasslade i dem.

Ve oss!

Om skribenten

Jonas De Geer

Jonas De Geer

Logga in

Du är inte inloggad
» Glömt lösenordet?

Varukorg

Senaste filmklipp